Domácí lívance

Není nad to si udělat vynikající domácí jídlo, které nás zasytí, je dobré i pro naše tělo a jeho příprava netrvá věčnost. Dnes pro vás mám tip na skvělé domácí lívanečky.

Budeme potřebovat: banán, mléko, ovesné vločky, tvaroh, agávový sirup, případně kousek čokolády.

Postup: rozmixujeme si banán a vločky, zalijeme to cca 200 ml mléka. Jakmile bude hmota mít tu správnou konzistenci (ani ne moc hustá ani ne moc řídká) 🙂 Pokud jsme se rozhodli mít čokoládovou variantu, přidáme do směsi i kousky nalámané čokolády. Dáváme v malém množství na rozehřátou pánev. Lívanečny cca po 1 minutce otočíme. Lívance podáváme s tvarohem nebo agávovým sirupem. Dobrou chuť!

Napsat komentář